Acne behandeling


Last van acne? Ik kan je helpen!

 

ScreenHunter_89_Oct._29_14.15-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Ik help jou graag met deze vervelende huidaandoening. Ik kan je niet garanderen dat jouw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat ik je wel kan garanderen is dat als je mijn behandelplan volgt je huid er zienderogen op vooruit zal gaan. Ik ga er samen met jou aan werken om ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan. Dit gaat in kuurverband om optimaal resultaat te bereiken. Met een volledig op jouw huid aangepast behandelplan ga ik jouw huid weer in balans brengen met intensieve reinigingen, exfoliaties en het verwijderen van onzuiverheden.  Thuis ga jij jouw huid onderhouden met het mediBac clearing  system van dermalogica, dat speciaal ontwikkeld is om acne te  behandelen. Ook ga ik met jou op onderzoek uit om de mogelijke  oorzaken van jouw acne te vinden en eventueel te elimineren.

 

Dermalogica mediBac clearing system

Het mediBac clearing system is ontwikkeld om de onzuiverheden te kunnen behandelen. Ieder product is voorzien van bestrijdende en glad makende ingrediënten. Dit systeem houdt gedurende 24 uur de belangrijkste factoren die bijdragen aan onzuiverheden onder controle. De huid van een volwassene kan droog en gevoelig zijn. Het gevolg gevolg van pukkeltjes en puistjes kan leiden tot hyperpigmentatie. De producten en ook de behandelingen van mediBac clearing zijn niet agressief en irriteren de huid ook niet. Ze verergeren de verschijnselen niet en hebben ook geen bijverschijnselen. mediBac clearing voorkomt, behandelt  en verbetert de huid en houdt rekening met wat de huid nodig heeft. Zo worden onzuiverheden onder controle gehouden zonder de huid anderszins te belasten. En dit betekent dat de huid schoon, helder en gezond wordt.

 

Wat is acne?

Acne is een huidaandoening waarbij door een overmatige talgproductie comedonen, papels en pustels kunnen ontstaan. Dit kan zowel op het gezicht als op de schouders en rug ontstaan. Ongeveer 40% van de pubers en volwassen leidt aan deze aandoening.

Hoe ontstaat het?

Acne ontstaat door een verstopping van de talgklieren door het moeilijker los laten van hoorncellen, waardoor de natuurlijke talgafvoer van de huid word verstoord en er op den duur ontstekingen kunnen ontstaan. Micro organismen spelen hierin een belangrijke rol.

 acne-schoonheidssalon-rotterdam-skinby-dermalogica-400x224

 

Welke factoren zijn

van invloed?

Jeugdpuistjes ontstaan in de pubertijd onder invloed van hormonen. Talgproductie staat onder invloed van adrogenen.  Androgenen zijn hormonen die opgang komen tijdens de puberteit. Deze hormonen activeren de talgklier waardoor in deze periode de hoeveelheid geproduceerd talg tot wel 10x meer kan zijn dan normaal gesproken. Ook op latere leeftijd kan je last van acne krijgen.

  • Stress speelt een grote rol bij het ontstaan van acne. Overbelasting van het zenuwstelsel activeert bepaalde hormonen en daarmee worden talgklieren overactief die op den duur de poriën in de huid kunnen verstoppen. Andersom kan acne ook stress veroorzaken.
  • Hormonale invloeden: bij zwangerschap, met de pil gestopt zijn en voor en/of na de memo pauze. Ook menstruatie heeft een beïnvloedende rol bij het optreden van acne. Hierbij wordt onder invloed van progesteron(hormoon) de talgklier geactiveerd.
  • Het gebruik van medicijnen.
  • Voeding kan van invloed zijn op het ontstaan van acne. Het uitsluiten van bepaalde producten in je eetpatroon kan je acne doen verminderen.
  • Erfelijke aanleg.

 

De beste resultaten bereik je door 6 behandelingen in een tijdsbestek van 6 tot 12 weken. Bij het boeken van deze kuur ontvang je 10% korting op de behandelingen en op de producten van de Clear Start of de MediBac lijn.

Behandeling los       45 minuten    40,00 euro

Behandeling in kuurverband        213,00 euro ( incl. 10% korting)

 

 

 

Tip een vriendin!

Op het moment dat jouw vriendin de behandeling heeft ondergaan ontvang jij 10 euro korting en jouw vriendin 5 euro korting. Je kunt zoveel vriendinnen tippen als je wilt!