Henna Brows

De perfecte wenkbrauw bij jouw gezicht

Hoe werkt het eigenlijk, wenkbrauwstyling? In ieder geval meer dan epileren. Het is zoeken naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Hierbij werken we niet met sjablonen, omdat ieder gezicht anders is. Onze brows zijn dus altijd tailor-made. 

Hoe het werkt

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

 

De behandeling (ca. 60 min.)

Bij Henna Brows wordt eerst de huid gereinigd en de wenkbrauwen worden geëpileerd en geharst. Vervolgens krijg je een Brow Mapping. Dit wil zeggen dat de vorm voor de perfecte wenkbrauw die bij jou past exact wordt uitgetekend. Daarna wordt de henna op de huid en op de  wenkbrauwhaartjes aangebracht door middel van een stempeltechniek. De henna die we bij deze behandeling gebruiken is van erg hoge kwaliteit. 
De henna is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.

Hoe lang blijft Henna zitten?

Hoe lang precies? Dat verschilt per persoon. Hoe vetter de huid, hoe minder goed de henna hecht. Maar ook de levensstijl is van invloed. Zo vervaagt de kleur eerder als je veel sport, doucht of reinigingsproducten gebruikt.Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wenkbrauwen mogen ze een dag lang niet nat worden en mag je de wenkbrauwen niet scrubben of peelen.

Henna Brows word afgeraden bij

• Zwangerschap
• Alopecia of chemotherapie
• Overgevoeligheid voor Henna
• Allergie voor walnoten                     
• Reactie/ uitslag haarverf