Huidverbetering


De behandeling voor een super gladde en

stralende huid.

 

Vergeet microdermabrasie!

‘…chemische peelingen met glycolzuur dan wel salicylzuur blijken effectiever te zijn dan microdermabrasie.’
bron: vakblad Schoonheidsspecialist, februari 2014

Dé exfoliatie behandeling van Dermalogica!

 

AR35

Voortijdige huidveroudering, fijne lijntjes, zonschade, hyperpigmentatie, verstoppingen, ontstekingen en droogte – Klinkt dat bekend?

Huidveroudering begint al rond het 25ste à 30ste levensjaar. Vanaf deze leeftijd neemt de aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels af en verliest de huid haar stevigheid. De eerste tekenen van huidveroudering dienen zich aan. Exfoliatie wordt door professionals erkend als één van de meest effectieve behandeling om het regeneratie proces van de huid te versnellen. Active Resurface 35 is een exfoliatie behandeling die het celvernieuwingsproces stimuleert door gebruik te maken van de samenwerking van de meest geavanceerde cosmeceutische* ingrediënten. Huidveroudering, pigmentatieproblemen en oneffenheden worden hierdoor aangepakt. De toepassing van meerdere exfoliaties in één behandeling zorgt voor een intense werking maar minimaliseert de kans op roodheid, iritaties en huidschilfering naderhand

*Cosmeceutische is een samentrekking van de woorden cosmetische en farmaceutische. Met deze benaming worden middelen aangeduid die tussen huidverzorging en geneesmiddel in liggen.

rimpel-chick1

Het hoofdingrediënt in de formule van de Active Resurface 35 behandeling is de Exfoliant Accelerator 35. Dit AHA-BHA concentraat bevat zeer effectieve huidverzachtende ingrediënten zoals melkzuur, en salicylzuur die samen met enzymen en peptides afschilfering stimuleren en resulteren in een zeer gladde huid. De behandeling is volledig aan te passen aan de individuele huidbehoeften door gebruik te maken van Dermalogica’s unieke Face Mapping huidanalyse. Er is al zichtbaar resultaat na slechts één behandeling. Wil je echter verbluffend resultaat? Dan raad ik een reeks van zes behandelingen in zes weken sterk aan.

Boek een reeks van 6 behandelingen en je ontvangt 10% korting op de totaalprijs plus nog eens 10% korting op de producten van de Age Smart lijn!

Behandeling los   45 minuten         45,00 euro

Behandelingen in kuurverband     243,00 euro (incl. de korting)

 

 

 

Tip een vriendin!

Op het moment dat jouw vriendin de behandeling heeft ondergaan ontvang jij 10 euro korting en jouw vriendin 5 euro korting. Je kunt zoveel vriendinnen tippen als je wilt!