Mannen


shave_red De oplossing voor de man

 

Ook mannen kunnen bij mij terecht voor een heerlijke relaxende behandeling.jouw_huid_169_97_aac5_o9f4_q_ingrown_hair Weinig tijd…dan is MicroZone behandeling perfect voor jou! In deze korte maar effectieve behandeling van 20 minuten, verlaat je de salon weer met een stralend, gladde en frisse huid, verzorgd met de heerlijk verkoelende en kalmerende producten van de Shave lijn.    

   

 

Behandelingen

Men’s skin fitness MicroZone  Men’s skin fitness Compleet
 (20 minuten) 20 euro  (45 minuten) 40 euro
 Reiniging  Dubbele reiniging
 Facemapping (kort)  Facemapping
 Exfoliatie (peeling)  Exfoliatie
 Masker  Onzuiverheden verwijderen
 Balsem  Drukpunt massage
 Dag- of nachtverzorging  Masker
 Balsem
Dag- of nachtverzorging

 

Jouw huid

Verschilt een mannenhuid nu echt van een vrouwenhuid?

MALE1Naast de gezichtsbeharing, zijn er wezenlijke verschillen tussen de huid van een vrouw en van een man. Het mannelijk hormoon testosteron maakt dat de huid van een man gemiddeld 25% dikker is dan die van een vrouw, ook is een mannenhuid steviger en de talg en de talgproductie is ook anders. Na de pubertijd maakt de huid van mannen (ook weer onder invloed van hormonen) meer talg aan dan die van vrouwen. Dat is ook de reden dat jonge mannen vaak langer last hebben van onzuiverheden. Los van onze leeftijd, hebben mannen een hogere collageendichtheid dan vrouwen. Omdat we aan de mate van collageen goed de tekenen van veroudering kunnen afleiden, lijkt het soms alsof een vrouwenhuid 15 jaar ouder is dan die van een man. Toch is een mannenhuid veel minder goed
bestand tegen de zon dan een vrouwenhuid. Mannen gebruiken over het algemeen minder snel producten met een SPF (Sun Protection Factor) en daardoor is huidveroudering beter zichtbaar. De veroudering als gevolg van deze zonschade heft dan vaak de voordelen van een trage biologische veroudering op, waardoor een man er op latere leeftijd toch ouder uitziet dan een vrouw.

 

                                                                                                                                                   

      

Tip een vriend!

Op het moment dat jouw vriend de behandeling heeft ondergaan ontvang jij 10 euro korting en jouw vriend 5 euro korting. Je kunt zoveel vrienden tippen als je wilt!