Over


Huidverzorging Dermatique, no nonsense skincare

 

Voor de conditie van je spieren en gewrichten ga je naar de sportschool. Voor de conditie van je huid kom je naar mij. Al vanaf 2007 help ik mijn klanten naar een optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier.

THIS_slogans_BEAUTICIAN_NLIk werk volgens het unieke Dermalogica concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Ontwikkeling en kennis staan bij mij hoog in het vaandel. Ik volg regelmatig trainingen om mijn kennis op niveau te houden en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Dit verzekert jou ervan dat jij ten alle tijden de beste behandeling en het beste huidverzorgingsadvies krijgt.

Door persoonlijke aandacht stem ik samen met jou de behandeling af op jou specifieke behoeften en wensen. Ik hecht er waarde aan dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt en tevreden en voldaan mijn salon weer verlaat.

 

Ik hoop je gauw in mijn salon Huidverzorging Dermatique te mogen begroeten!

 

IMG_5133a

Chantal Engelbertink-Tanke

 

 

 

 

Tip een vriendin!

Op het moment dat jouw vriendin de behandeling heeft ondergaan ontvang jij 10 euro korting en jouw vriendin 5 euro korting. Je kunt zoveel vriendinnen tippen als je wilt!