over

“Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en dat je overweegt om een bezoekje aan mijn praktijk te brengen. Of je nu komt voor een heerlijke massage of voor een gezichtsbehandeling of een van mijn andere behandelingen. Een bezoek aan Dermatique betekent tijd voor jezelf. Even niets moeten en tot jezelf komen.

Sinds 2007 staat Dermatique voor gastvrijheid, deskundigheid en professionaliteit in een warme en sfeervolle praktijk. Naast huidverzorgingsadviezen geef ik ook adviezen omtrent een gezonde levensstijl. Door mijn achtergrond als verpleegkundige heb ik een brede medische kennis. Sinds Juli 2019 ben ik afgestudeerd als sportmasseur bij het NGS (Nederlands Genootschap Sportmasseurs). Naast massages in mijn salon, geef ik ook massages bij bedrijven of op locatie.

Ontwikkeling en kennis staan bij mij hoog in het vaandel. Ik werk met het gerenommeerde en huidverbeterende merk Dermalogica. Ik volg regelmatig trainingen om mijn kennis op niveau te houden en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en massages. Dit verzekert jou ervan dat jij ten alle tijden de beste behandeling en adviezen krijgt.

Door persoonlijke aandacht stem ik samen met jou de behandeling af op jouw specifieke behoeften en wensen. Ik hecht er waarde aan dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt en tevreden en voldaan mijn praktijk weer verlaat.

Ik hoop je gauw te mogen begroeten bij Dermatique!”

Chantal Engelbertink

Dermatique