Vakdiploma


Vakopleiding Schoonheidsspecialiste

 

Diploma

In 2007 heb ik met succes de erkende vakopleiding schoonheidsspecialiste bij IMKO Opleidingingen afgerond.

Daarnaast volg ik regelmatig trainingen en congressen bij Dermateur BV te Breda om mijn kennis up to date te houden. Deze trainingen zijn van bijzondere hoge kwaliteit en komen rechtstreeks van het International Dermal Instituut (IDI) uit Los Angelos. Dit opleidingsinstituut was opgericht voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun kennis wilden vergroten en zo beter konden concurreren met andere skin therapists. Vandaag de dag wordt het IDI gezien als de top voor postgraduate opleidingen op het gebied van gezicht- en lichaamsbehandelingen. 

 

 

Ontwikkelingen

 

Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Zo heb ik in 2014  een cursus Shambhala (graad 1 t/m 4) gevolgd en behaald.  

Het werken met Shambhala is werken met licht en liefde. Tijdens een behandeling wordt op energieniveau gewerkt. Deze energie bevindt zich overal om ons heen, en ook wij zijn er uit opgebouwd. Wanneer er in ons lichaam een blokkade bevindt, kan zich dat uiten in lichamelijke, emotionele of energetische klachten.

Door de harmoniserende werking van Shambhala ontstaat rust in het lichaam, zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel niveau en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd/ geoptimaliseerd. Hierdoor ontstaat tijd, ruimte en energie voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om veel dingen in je leven in eigen hand te nemen. Een behandeling kan zorgen voor meer balans en levensvreugde. Klachten op fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zoals angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen.

In Augustus 2015 heb ik mijn certificaat Stoelmassage en RSI behaald. Deze massage is gebasseerd op de Japanse Shiatsumassage, een accupressuurmassage. Hiermee is het mogelijk in korte tijd een effectieve massage te geven over de kleren heen. Uitermate geschikt om op de werkvloer uit te voeren. Zie voor meer informatie de link in het hoofdmenu.

Door de Shambhala te combineren met de massages, krijgen de massages een nog diepere dimensie.

 

 

 

 

 

Tip een vriendin!

Op het moment dat jouw vriendin de behandeling heeft ondergaan ontvang jij 10 euro korting en jouw vriendin 5 euro korting. Je kunt zoveel vriendinnen tippen als je wilt!